Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanı Gökhan Çalışkan, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen Kariyer Günü etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikte Çalışkan, THK'nın geçmişten bugüne havacılık alanındaki rolünü ve Türkiye'de havacılık bilincinin gelişimine katkılarını öğrencilere aktardı. Kurumun gençleri havacılığa teşvik etme, ulusal havacılık kapasitesini artırma ve sektöre nitelikli insan kaynağı kazandırma yönündeki çalışmalarına vurgu yaptı.

Çalışkan, günümüzde THK bünyesinde sürdürülen eğitim programları, sportif havacılık faaliyetleri ve gençlere sunulan kariyer imkanlarına dikkat çekerek, Eskişehir'in bu alanda önemli bir avantaja sahip olduğunu belirtti. Öğrencilere havacılık sektöründeki kariyer fırsatları hakkında bilgi verirken, kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Anadolu Üniversitesi'ndeki etkinliğe THK Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.