Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Samsunspor'da teknik direktör Thorsten Fink, Alanyaspor karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fink, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 120 dakikalık maçın ardından lig maçı oynamanın zorluğuna dikkat çekerek, "Bir önceki maça göre kadroda 9 değişiklik yaptık. Sıcak havaya rağmen iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim." dedi.

Rakibin ligde kalmayı garantilemesi adına puan veya puanlara ihtiyacı olduğunu belirten Fink, "Hem toplu hem topsuz zamanlarda çok iyi işler yaptığımızı söyleyebilirim. Uzun bir aradan sonra buradan almış olduğumuz ilk galibiyet. O sebepten dolayı da çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu ve fırsatlar yakaladıklarını dile getiren Fink, ilk golün ardından ikinci golü bulduklarını ve Mouandilmadji ile farkı üçe çıkardıklarını hatırlattı. Kaleci kurtarışlarının kritik olduğunu ancak daha erken goller bulup maçı koparabileceklerini de sözlerine ekledi.

Fink, maçın son 3-4 dakikasının kendileri adına iyi geçmediğini ve iki gol yediklerini belirterek, "Gol yemeden karşılaşmayı tamamlamak çok önemliydi. Ama ne yazık ki bugün bunu gerçekleştiremedik." dedi.

Galatasaray karşılaşmasına odaklanacaklarını belirten Fink, "Çok iyi bir atmosfer bizi bekliyor. Taraftarımız da arkamızda olacak. O karşılaşmada da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.