Nijerya Milli Takımı, Polonya ve Portekiz ile hazırlık maçlarına çıkacak. Bu karşılaşmalar öncesi milli takım teknik direktörü Eric Chelle, önemli açıklamalarda bulundu ve bazı oyuncuların kadro dışı kalma gerekçelerini açıkça ifade etti.

Chelle, düzenlenen basın toplantısında Ademola Lookman ve Victor Osimhen'in kadroda yer almama nedenlerini açıklamıştır. Teknik direktör, visa sorunları yaşadıklarını ve bu nedenle iki önemli oyuncudan mahrum kalacaklarını belirtmiştir.

Chelle, "Polonya ve Portekiz olmak üzere iki maçımız var ve bazı oyuncuların vizesi olmadığı için çok sorun yaşıyorum. En önemlisi de iki oyuncudan mahrum kalacağız, Osimhen ve Lookman. Çünkü Victor Osimhen muhtemelen kulüp değiştirecek. Evinde kalmasını tercih ediyoruz, çünkü oynarsa yüzde 100'ünü veremeyebilir, bu iyi olmaz" diyerek Osimhen'in olası transfer hareketine işaret etmiştir.