İtalya bayraklı "Aida Stella" kruvaziyeri, 2500 yolcusuyla Muğla'nın Marmaris ilçesine ulaştı. Mısır'ın Port Said Limanı'ndan sonra rotasını Muğla'ya çeviren dev gemi, akşam saatlerinde Marmaris Cruise Port'un büyük iskelesine yanaştı.

254 metre uzunluğundaki kruvaziyerde, büyük çoğunluğu Alman vatandaşı olan 2500 yolcu ve 1500 personel bulunuyor. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, Marmaris'in tarihi ve turistik noktalarını gezmeye başladı.

Yolcuların bir kısmı, yarın Muğla'nın çevresindeki tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmek için günübirlik turlara katılacak. "Aida Stella"nın yarın sabah Alanya Limanı'na hareket etmesi planlanıyor.

Öte yandan, geminin planlı Kos Adası ziyaretini hava şartları nedeniyle iptal ederek Marmaris'e sığındığı öğrenildi.