Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 2. Konya Çocuk Kitap Günleri, 22-26 Nisan tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde "Okumadığın gün karanlıktasın" sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 22 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, etkinliğin öğrencilerin kitaplarla buluşması ve unutulmaz anılar biriktirmesi için önemli olduğunu belirtti.

Konya'nın merkez dışındaki 28 ilçesinden de otobüslerle öğrencilerin katılacağı etkinliğe tüm minik okurlar ve aileleri davet edildi. Başkan Altay, "Tüm minik okurlarımızı ve ailelerimizi yazarlarımızla buluşacakları, yeni kitaplar keşfedecekleri ve unutulmaz anılar biriktirecekleri bu güzel etkinliğe davet ediyorum" dedi.