DOLAR 32,5634
EURO 34,9507
ALTIN 2426,172
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kartepe’nin beklediği müjde Kocaman’dan geldi

Geçtiğimiz hafta içinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

Kartepe’nin beklediği müjde Kocaman’dan geldi
22.08.2023 02:18
A+
A-

Geçtiğimiz hafta içinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Başkan Kocaman yaptığı açıklamada, Kartepelilere ‘Kartepe’nin en büyük ihtiyacı nedir ?’ diye sorulduğunda herkesin ortak tek cevabı ve beklentisi olan Kartepe Devlet Hastanesi için önemli adımların atıldığını duyurarak detay verdi.

Sürekli sahada incelemelerde bulunan, yatırımları yakından takip eden ve hemşehrileriyle neredeyse 7/24 istişare içinde olan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın girişimleri ile Kartepe Devlet Hastanesi yatırımı için önemli adımlar atılmaya başlandı. Bu çerçevede AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ile birlikte Kartepe’de ağırlayan Başkan Kocaman, hastane yapılması için planlanan yeri gezdirerek,  ekibiyle birlikte yer hakkında teknik bilgiler verdi.  

 

100 YATAKLI HASTANE

Kartepe Devlet Hastanesi için yapılan inceleme gezisini sosyal medya hesaplarından paylaşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, tüm teknik mevzuat ve prosedürler tamamlandıktan sonra Kartepe Devlet Hastanesi’nin  20 bin metre kare alanda 100 yataklı olarak hizmet vereceğini duyurdu.

 

20 BİN METRE KARE

Kartepe Devlet Hastanesi hakkında sosyal medya hesaplarında şunları ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bugüne kadar düşüncesiyle hepimizi heyecanlandıran dev proje için en önemli adımlar atıldı. Toplam 20 bin m2 alanda 100 yatak kapasiteli hastanemiz ilçemize kuruluyor. Türkiye Yüzyılı’nda siz kıymetli hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine kolaylıkla ulaşım sağlayabilmesi için Kartepe’mizin en merkezi lokasyonunda; Köseköy, Maşukiye ve Eşme bağlantı noktasında konumlanacak olan hastanemiz, aynı zamanda Cengiz Topel Havalimanı’na yakınlığıyla sağlık turizmi için de çok kritik bir rol oynayacak” açıklamasında bulundu.

 

KOCAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Koca olmak üzere AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanımız Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a; Milletvekillerimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır’a gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Kartepe’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.