CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kapı kapı gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, neyi nasıl düzelteceğimizi söyleyeceğiz." şeklinde bir açıklama yaptı.

Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda gerçekleştirilen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde konuşan Özel, 35 yıl aradan sonra belediyeyi yeniden kazandıklarını belirtti.

En düşük emekli maaşını asgari ücrete eşitleyeceklerini ve 5 yıl içinde bu miktarı 1,5 asgari ücret seviyesine çıkaracaklarını da vurguladı.

Özel, mitinglerine devam edeceğini belirterek, "Kapı kapı gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, neyi nasıl düzelteceğimizi söyleyeceğiz. Emekçiye, çiftçiye, gençlere ve ev kadınlarına hitap edeceğiz. Siyaset, öncelik belirleme işidir ve biz zenginler için değil, halk için konuşuyoruz. Sosyal demokrasi budur. Başarıyı elde etmek için birlikte hareket edebiliriz." dedi.