Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Muğla'nın çeşitli ilçelerinde temaslarda bulundu. Özdağ, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti ve partisinin ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı.

Marmaris'te partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdağ, sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri ve esnafı ziyaret etti. Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı'ndaki parti binasının açılışını yapan Özdağ, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin "Marmaris'i beğendiniz mi, tatile gelir misiniz?" sorusuna Özdağ, "Erdoğan ve Bahçeli'yi emekliye ayırdıktan sonra inşallah onları dinlendirmeye buraya Marmaris'e yollarız. Biz de dinlenmeye vakit kalmadan çalışmaya başlarız." şeklinde yanıt verdi.

Özdağ, Dalaman ilçesinde esnaf ziyaretlerinin ardından Fethiye'de partisinin ilçe binasının açılışına katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın da yer aldığı açılışta konuşan Özdağ, Muğla'nın turizm ve balıkçılıkla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti.

Muğla'nın Türk turizminin önemli bir merkezi olduğunu vurgulayan Özdağ, özellikle Fethiye, Marmaris ve Bodrum'un öne çıktığını ifade etti.