Tekirdağ'da gün içinde çeşitli kurumlar arasında önemli ziyaretler gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yöneticileri Vali Recep Soytürk'ü, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer TESKİ Genel Müdürü Onur Özgül'ü, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ise Hürriyet Mahallesi'ni ziyaret etti.

TÜİK Merkez Başkan Yardımcısı Aydın Keskin Kadıoğlu ve Eğitim Araştırma Merkezi Müdürü Bora Boranlıoğlu, Vali Soytürk ile makamında bir süre sohbet etti. Ziyarette TÜİK Edirne Bölge Müdürü Hasan Akdemir de hazır bulundu.

Diğer yandan, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Onur Özgül'ü ziyaret ederek bir süre görüştü. Özgül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ise Hürriyet Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Nallar, mahalle sakinleriyle sohbet ederek yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi. Nallar, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.