Beşiktaş'tan Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy'un geleceği netleşti. Sezon boyunca İtalyan ekibinde görev yapan 20 yaşındaki hücum oyuncusu, kulübün ekonomik planlamasında yer almadığı resmen açıklandı.
Cagliari Başkanı Tommaso Giulini, Tuttomercatoweb'e yaptığı açıklamada, kulübün mevcut maaş politikası ve finansal kriterleri çerçevesinde bir değerlendirme yaptıklarını belirtti. Başkan Giulini, Semih Kılıçsoy'un yanı sıra takım arkadaşları Michael Folorunsho ve Luca Mazzitelli'nin de belirlenen ekonomik şartlara uyum sağlamadığını ifade etti.
Bu doğrultuda İtalyan ekibi, sezon sonunda Semih Kılıçsoy'un bonservisini satın alma opsiyonunu kullanmayacak. Genç oyuncu kiralık sözleşmesinin bitimiyle birlikte bonservisini elinde bulunduran Beşiktaş'a geri dönecek. Beşiktaş altyapısından yetişen Semih Kılıçsoy, Cagliari formasıyla geçirdiği bu sezonda tüm kulvarlarda toplam 25 resmi maça çıktı ve 4 gol attı.





