Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, su ürünleri kaynaklarının korunması amacıyla yapılan denetimde kaçak balık avcılığında kullanılan 1400 metre uzunluğunda misina balık ağına el konuldu.

Karaköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Akziyaret Jandarma Karakol Komutanlığı ile birlikte Atatürk Barajı Göleti'nde sürdürülen denetimlerde önemli bir başarıya imza attı. Yapılan kontrollerde, yasa dışı avcılıkta kullanılan 1400 metre misina balık ağı, 3 adet zıpkın ve 2 adet metran ele geçirildi.

Denetimler sırasında, kaçak ağlara takılmış halde bulunan 51 balık ise ekipler tarafından özenle kurtarılarak tekrar doğal yaşam alanlarına bırakıldı. Bu operasyon, bölgedeki su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilirliğinin sağlanması ve kaçak avcılığın önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.