Samsun Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, Anneler Günü vesilesiyle şehit Astsubay Üstçavuş Emre Altıok'un ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Tavlı ve eşi, Tekkeköy ilçesindeki şehidin babaannesi Gülhan Altıok, dedesi Satılmış Altıok, annesi Gülay Altıok ve babası İsa Altıok ile bir araya geldi. Ziyarette, şehidin annesi Gülay Altıok ve babaannesi Gülhan Altıok'un Anneler Günü kutlandı.

Valilikten yapılan açıklamada, aziz şehitlerin anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nün tebrik edildiği belirtildi. Ahirete irtihal eden anneler rahmet ve minnetle anılırken, hayatta olan annelere aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulunuldu.

Açıklamada ayrıca, şehit Astsubay Üstçavuş Emre Altıok ile vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler de rahmet, minnet ve şükranla yad edildi.