Rüya Gibi dizisi, yeni bölümüyle izleyicilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son bölümde karakterler arasındaki ilişkilerde yaşanan değişimler ve ortaya çıkan yeni gelişmeler, dizinin takipçileri tarafından yakından izleniyor.
Önceki bölümde Emir ve Aydan'ın arasındaki güçlü bağ, Bora'nın beklenmedik hamlesiyle ciddi bir sınavdan geçti. Emir, Bora'nın arkasındaki gizli düşmanı ortaya çıkarmak için riskli bir yol izlemeye karar verdi. Çido, Ela'nın uyanışıyla birlikte kısa süreli bir huzur bulurken, kendisinden saklanan gerçeklerin farkında olmadan yaşamına devam etti. Sezen ise, karşı karşıya kalacağı tehlikenin henüz bilincinde olmadan harekete geçti. Efe ise öğrendiği yeni bilgilerle sarsıldı ve önemli bir gerçeğe yaklaşmanın eşiğine geldi.
Yeni bölümde ise Emir'in bazı gerçekleri gizlemesi, Aydan'la olan ilişkisinde yeni bir gerilime yol açıyor. Tanıtımda Aydan'ın kuaförü terk etmesi ve Çiğdem ile Efe arasında yaşanacakların izleyicilerde merak uyandırdığı görülüyor. Ayrıca Aydan'ın Tarık'a, Sezen'le ilgili söylediği 'Ben doğurmadım ama annesi benim' ifadesi, tanıtımın dikkat çeken anlarından biri oldu.
Rüya Gibi dizisinin 10. bölümü, 8 Şubat Pazar akşamı SHOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.





