Rize ve Artvin Valilikleri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Uluslararası Kaçkar Turizm Fuarı" başarıyla sona erdi.
Doğu Karadeniz'in turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak amacıyla Rize'deki Çay Çarşısı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen fuara, yaklaşık 160 seyahat acentesi, otel işletmecisi ve 400'e yakın yerli ve yabancı sektör temsilcisi katıldı.
Fuarda katılımcılar, Kaçkar Dağları eteklerinde geliştirilen turizm projeleri ve bölgedeki mevcut turizm faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi edinme imkanı buldu.
Uluslararası Kaçkar Turizm Fuarı, yüksek katılım oranı, kurulan iş birlikleri ve zengin etkinlik içeriğiyle hem sektör profesyonellerinin hem de ziyaretçilerin beğenisini kazandı.
Fuarın, bölgenin turizm potansiyelinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasına önemli katkı sağlaması hedefleniyor.





