Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-0'lık Erzurumspor galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:
"Güzel bir futbol ortamı vardı, güzel bir zemin. İİk yarıdaki erken gol bizi rahatlattı. Topu daha çok bizde tuttuk. Yüksek irtifada oynamak zor olabiliyor. Oyunu ve skoru koruduk. Gol yememek ve 4 gol atmak güzel. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir zamanda Erzurum'a geldik."

"BU HAFTA SON KARARIMIZI VERECEĞİZ"
"Bir tane ana bir tane genç kontenjan üzerinde çalışmamız sürüyor. Santrfor genç veya yaşı büyük, aynı şekilde kanatta da opsiyonlarımız var. Bu hafta son kararımızı vereceğiz. İstediğimiz oyunculardan aldığımız cevaplar var."

"FARKLI YERE DE TRANSFER YAPABİLİRİZ"
"Transferleri yaptıktan sonra Şampiyonlar Ligi'ne hazır olacağız. Transfer dönemi bitene kadar artabilir, değişebilir... Farklı yere de transfer yapabiliriz."





