Kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Napoli'ye dönen Hollandalı futbolcu, Rafael Leao transferinin çıkmaza girdiği dönemde yeniden Galatasaray'ın transfer gündemine geldi. Galatasaray, transfer sürecinin sonunda Serie A devi Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao'yu kadrosuna kattı. Leao transferinin gerçekleşmesiyle birlikte Galatasaray'ın transfer gündeminde uzun süre yer alan Noa Lang için de sarı-kırmızılı kulübün kapısı kapandı. 27 yaşındaki Hollandalı futbolcu, yaşanan sürecin ardından sessizliğini bozdu. Lang, gazeteci Kağan Dursun'a yaptığı açıklamada Galatasaray yönetimine sert tepki gösterdi.
“Beni kandırdılar”
Galatasaray yönetiminin kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini belirten Noa Lang, kulüple gelecekte yeniden görüşmeyeceğini söyledi. Lang, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bana söz verildi ancak kandırdılar. Bu yönetim olduğu sürece bir daha Galatasaray'la görüşmem, Galatasaray'a da gitmem.”
Rafael Leao'nun Galatasaray'a transfer edilmesiyle birlikte Noa Lang'ın sarı-kırmızılı takıma dönüş ihtimali de sona erdi. Hollandalı futbolcu kariyerine Napoli'de devam edecek.





