Kırklareli'nde belediyeler, şehir genelinde altyapı ve yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Karahıdır Mahallesi'ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Bulut, altyapı çalışmalarının kent için büyük önem taşıdığını ve en büyük sorunları ortadan kaldırmak için gayret gösterdiklerini belirtti. Kırklareli için üretmeye ve geliştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Bulut, "Çünkü bu şehir, en iyisini hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Pınarhisar ilçesinde de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orta Mahallesi'nde yeni yol açma ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay da çalışmaları yakından takip ederek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Talay, Orta Mahallesi'nin baştan sona yenilendiğini belirterek, ekiplerin 10 bin 500 metre kilit parke taşı, 1375 metre kaldırım imalatı ve 25 bin metrekare yeni bağlantı yolu açtığını aktardı. Talay, bu çalışmalarla ilçeye daha düzenli bir ulaşım ağı, yeni yaşam alanları ve modern parklar kazandırdıklarını söyledi. "Orta Mahallemizde attığımız bu adımlarla, hem ulaşım konforunu artırıyor hem de vatandaşlarımız için daha modern, daha yaşanabilir ve daha güçlü bir çevre oluşturuyoruz." diyen Talay, çalışmaların ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.