Kastamonu için kuvvetli sağanak ve kar yağışı uyarısı yapıldı

Kastamonu Valiliği, hafta sonu etkili olacak kuvvetli sağanak ve kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olun.

Kastamonu genelinde hafta sonu boyunca yoğun yağmur ve kar yağışının tesirli olacağı tahmin ediliyor.

Valilik tarafından paylaşılan duyuruda, 7 Kasım Cumartesi günü gece saatlerinden itibaren şehrin kuzey bölgelerinde yerel olarak çok şiddetli sağanak ile gök gürültülü yağışların görüleceği ifade edildi.

Yüksek rakımlı yerlerde yoğun kar yağışı beklendiği vurgulanan açıklamada, Karadeniz kıyılarında rüzgarın hızının saatte 75 kilometreye kadar çıkabileceği kaydedildi.

Yapılan bilgilendirmede, kötü hava şartlarının oluşturabileceği risklere karşı halkın tedbirli olması gerektiği hatırlatıldı.

Deniz Ay
Editör