Karabük kent genelinde etkili olan yağmur, hava sıcaklıklarının düşmesiyle yüksek kesimlerde yerini beyaza bıraktı. Özellikle Keltepe Dağı'ndaki Keltepe Kayak Merkezi'nde kar yağışı etkisini göstererek bölgeyi kapladı.
Kent merkezine 23 kilometre mesafedeki kayak merkezinde zaman zaman sis de gözlendi. Bölgedeki kar örtüsü dron ile havadan görüntülendi. Karabük'ü İstanbul'a bağlayan D-100 kara yolunun Kemikli rampaları mevkisi ile ilçelerin yüksek kesimlerine de kar yağışı düştü.
Düzce ve Bolu'nun yüksek kesimleri de soğuk havanın ardından karla kaplandı. Düzce'de 3 gündür süren soğuk hava, yüksek yaylaları ve köyleri beyaza bürüdü. Kaynaşlı'ya bağlı yaylalarda ve köylerde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Bolu'nun Gerede ve Yeniçağa ilçeleri ile Kartalkaya, Sarıalan ve Aladağ bölgeleri de kar yağışıyla beyaza büründü.





