Karabük'ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil refüje çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Recep Ç. (53) yönetimindeki 34 VR 6848 plakalı otomobil, Karabük-Kastamonu kara yolu Bostanbükü köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarptı.
Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine derhal sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle araçta sıkışmış olan yaralılar bulundukları yerden kurtarıldı.
Yapılan ilk müdahalede, araçta bulunan Ayşe Ç'nin (76) yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralanan sürücü Recep Ç. ile birlikte yolcular Hasan Ç. (84) ve Hamide A. (60) ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan Ç. ve Hamide A.'nın durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Ayşe Ç.'nin cenazesi, incelemelerin tamamlanmasının ardından Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.





