Iğdır'da düzenlenen Dünya Kudüs Günü programı, Ehlibeyt Alimleri Derneği tarafından organize edildi ve birçok vatandaş etkinliğe katıldı.
Programda, İsrail ve ABD'ye yönelik eleştirilerde bulunulurken, İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in hava saldırısında hayatını kaybedişi anıldı.
Etkinlik, Iğdır'da Zübeyde Hanım Bulvarı'nda gerçekleştirildi. Katılımcılar, Filistin'e destek veren mesajlar verdiler. Ayrıca, İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Filistin ve İran'a yönelik saldırılarına karşı protestolar yapıldı. Programda, Hamaney için de anma düzenlendi ve katılımcılar dua ederek, Filistin ve İran'da yaşamını yitirenleri andılar.
Etkinlik boyunca, katılımcılar İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attı ve Filistin halkına desteklerini dile getirdi. Program, yapılan duaların ardından sona erdi.





