Yalova'da evinin penceresinden düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün ölümündeki sır perdesi, 1 Ekim'deki ilk duruşmaya sayılı günler kala aralanıyor. Öz kızı Tuğyan'ın cinayet şüphesiyle tutuklu yargılandığı dosyada, eski nişanlının ortaya çıkardığı yeni deliller soruşturmanın seyrini tamamen değiştirebilir. Çalınan paralar, aniden değiştirilen kapı şifreleri ve ölümden sadece 3 gün önce atılan mesajlara dair iddialar ilk kez gün yüzüne çıktı.

Eski nişanlı Kervan Eminoğlu'nun iddialarına göre, anne-kız arasındaki gerilim olay gününden çok önce geri dönülemez bir noktaya ulaşmıştı. Tuğyan'ın, "Annem bizi bıraktı, beni anneannem büyüttü" diyerek annesine karşı öfkeli olduğu belirtildi.

ATV'nin haberine göre, olaylardan kısa süre önce Tuğyan ve arkadaşı Çiğdem'in, şarkıcı Güllü'den 4 bin lira çaldığı iddia edildi. Bu olayın ardından Güllü'nün, dairesinin dış kapı kilidini ve şifresini değiştirdiği belirtildi. 22 Eylül'de sokakta kalan Tuğyan'ın, eski nişanlısını arayarak, "Annem şifreyi vermiyor, 'eve gelme' diyor. Yeter artık bıktım, hayatım mahvoldu" diyerek isyan etti.

Anne-kız arasında kilitlerin değiştirilmesiyle sonuçlanan o büyük tartışmanın ardından, Tuğyan'ın 1.5 saatlik bir video çekerek annesini ağabeyine ve kardeşine şikayet ettiği ortaya çıktı. Tuğyan'ın cinayetten sadece 3 gün önce eski nişanlısına attığı WhatsApp mesajları da gündemde. Mesajlarda şu ifadeler yer aldı:

"Bak anneme dedim, ben psikolojik tedavi göreceğim gerçekten."

"Kendim için, senin için, bizim için gerçekten."

"Bak doktora gideceğim, belki çocukluktan gelen bir şeyim vardır."

"İlaç alırım, ne bileyim doktor konuşur benimle iyi olurum..."