Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kızılhisar Mahallesi'ne yapılacak olan Hacı Mahmut Saruhan Camisi'nin inşaatı için hayırseverler ve ilgili kurumlar arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirildi.
Valilik fuaye alanında düzenlenen imza törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı ve Vali Yardımcısı Murat Akyüz, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Müftüsü Mustafa Soykök, Şahinbey İlçe Müftüsü Mehmet Arslaner ile hayırseverler Tolga Saruhan ve Taner Saruhan katıldı.
Vali Kemal Çeber, törende yaptığı konuşmada, Gaziantep'in hayırseverlik geleneğinin şehre değer katmaya devam ettiğini vurguladı. Çeber, inşa edilecek caminin bölge halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirterek, kaymakamlık ve müftülük başta olmak üzere tüm kurumların süreçte koordinasyon ve destek sağlayacağını ifade etti.
Hayırseverlerden Tolga Saruhan ise, "Bu imkanları bizlere sunduğunuz ve öncülük ettiğiniz için teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. İnşallah bu eser memleketimize ve toplumumuza hayır getirir." şeklinde konuştu.




