Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile berabere kalarak liderlik şansını kaçıran Fenerbahçe'de gözler Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na çevrildi. Kulüp başkanı Sadettin Saran'ın toplantıda yapacağı konuşmanın, takımın son durumu ve gelecek planları hakkında önemli ipuçları vermesi bekleniyor.

Toplantının Gündem Maddeleri:

  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  • Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nın açılış konuşması
  • Üyelik yıllarını dolduranlara plaket takdimi
  • Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunması ve görüşülmesi
  • Vefat eden ve yeni katılan üyelerin duyurulması
  • Sosyal tesis ve havuz ücretleri hakkında tavsiye
  • Kapanış

Toplantıda, uzun yıllardır kulübe hizmet eden üyelere plaketleri takdim edildi. 100 yaşındaki Turan Yüksel, 80. yıl üyeliği dolayısıyla ayakta alkışlandı. Toplantıya katılan eski başkan Aziz Yıldırım da Şekip Mosturoğlu tarafından karşılandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, açılış konuşmasında alınan beraberliğin şampiyonluk yarışı üzerindeki etkisine değinerek, "Hepimiz çok üzgünüz ve derin hayal kırıklığı yaşıyoruz. İpler maalesef bizim elimizde değil" ifadelerini kullandı. Mosturoğlu, olumsuz sonuçların sorumluluğunun tek bir kişiye veya gruba indirgenemeyeceğini belirterek, yaşananların bu sezona özgü olmadığını ve mevcut yönetimin de sorumluluğunun bulunduğunu dile getirdi.