Elazığ'ın Ağın ilçesindeki tüm okullarda öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla emniyet tedbirleri artırıldı. İlçe genelindeki eğitim kurumlarında yeni güvenlik önlemleri hayata geçirildi.
Ağın Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, öğrencilerin daha güvenli bir eğitim ortamına sahip olmaları için gerekli tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı. Bu kapsamda, her okulun girişine bir polis memuru görevlendirildi ve güvenlik uygulamaları daha sıkı hale getirildi.
"Alınan önlemler kapsamında her okulun önünde bir polis memuru görevlendirilmiş, güvenlik uygulamaları artırılmıştır. Kaymakamımız süreci yakından takip etmiş, okullarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde incelemiştir. Çocuklarımızın güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri için tüm kurumlarımız koordinasyon içerisinde görevini sürdürmektedir."




