Sağlık Bakanlığı'nın 128. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü ve Mazeret Kurası sonucunda Edirne'ye 16 yeni hekim kadrosu tahsis edildi. Bu atamalarla birlikte kentteki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedefleniyor.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yaptığı açıklamada, Edirne'ye kazandırılan 9 uzman ve 7 pratisyen hekim kadrosunun sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine önemli katkı sağlayacağını belirtti. Yeni hekimlerin kente hayırlı olmasını temenni eden İba, bu atamaların sağlık alanındaki mevcut ihtiyaçların karşılanmasına destek olacağını vurguladı.
İba, bu gelişmede emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na teşekkürlerini iletti. Edirne'de sağlık hizmetlerinin daha da ileriye taşınması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi.




