Premier Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Chelsea ile Tottenham, Avustralya'da oynanan özel bir mücadelede karşılaştı.

İki Londra temsilcisinin mücadelesini Tottenham, uzatmalarda bulduğu golle kazandı ve sahadan zaferle ayrıldı.

Tottenham'ın bu yaz Newcastle United'dan transfer ettiği Sandro Tonali, 17. dakikada takımını öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra Chelsea, Estevao ile fileleri havalandırarak skora denge getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken, ikinci 45 dakikalık bölümün büyük bir kısmında üstünlük sağlanamadı. Tottenham, 90+2. dakikada Richarlison'un attığı golle galibiyet golünü buldu ve maçı 2-1 kazandı.

Tottenham'da Kevin Danso, 49. dakikada rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

YENİ TRANSFERLER İLK 11'DE

Tottenham'ın bu yaz kadrosuna kattığı oyunculardan Andrew Robertson, Jan Paul van Hecke ve Sandro Tonali, Chelsea'de ise Marco Palestra ilk on birde mücadeleye başladı.

Chelsea, bir sonraki hazırlık maçını 5 Ağustos'ta İtalya Serie A takımlarından Juventus ile yapacak.

Tottenham ise 8 Ağustos'ta İspanya La Liga ekiplerinden Getafe ile mücadele edecek.