İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu madde temini, kullanımı ve fuhşa teşvik suçlarına yönelik yürüttüğü kapsamlı soruşturma yeni bir aşamaya geçti. Operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 24 kişiden 17'si İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski hakem Elif Karaarslan ile sosyal medya fenomenleri Özlem Parlu, Samet Liçina ve Mika Slowana da bulunuyor.
Soruşturma kapsamında ünlü oyuncu İlker İnanoğlu ve şarkıcı Cem Adrian hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı ancak ikilinin yurt dışında oldukları belirlendi.
İNANOĞLU VE ADRİAN'IN YURT DIŞINDA OLDUĞU BELİRLENDİ
Operasyonun sanat camiasına da uzanmasıyla birlikte, haklarında yakalama kararı bulunan İlker İnanoğlu ve Cem Adrian'ın yurt dışında oldukları tespit edildi.
CEM ADRİAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Yurt dışında bulunan Cem Adrian, hakkında çıkan haberler üzerine sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Adrian, iddiaları reddederek, "O meselelerden çok çok uzağım" dedi.
Cem Adrian'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:
"Hakkımdaki soruşturmayı, tarihleri en az 1 yıl önceden belirlenip duyurulmuş yurt dışı konserlerim için bulunduğum Bremen'de öğrendim. Döner dönmez hakkımda alınan karar doğrultusunda gerekli prosedürleri yerine getireceğim. Kimsenin zerre şüphesi olmasını istemem ki bahsi geçen maddelerin herhangi birinin herhangi bir hücremde bulunması imkansız. O meselelerden çok çok uzağım. Benim içim rahat, lütfen sizinki de öyle olsun."






