Çanakkale Adliyesi'nde, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) danışanlarının atölye çalışmalarında ortaya çıkardığı birbirinden güzel eserlerden oluşan "YEDAM Atölye Sergisi" kapılarını ziyaretçilere açtı.

Serginin açılışına Çanakkale Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kürşat Albayrak, Denetimli Serbestlik Müdürü Ejder Özyaşar ve Yeşilay Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu ile birlikte çok sayıda davetli ve Yeşilay üyeleri katıldı. Açılışın ardından davetliler, YEDAM danışanlarının kurslarda el becerilerini geliştirerek ortaya çıkardığı eserleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Yeşilay Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu, YEDAM'ın Türkiye genelinde 81 ilde 105 şubesiyle hizmet verdiğini belirtti. Merkezlerine başvuran danışanların ücretsiz ve gizlilik esasına dayalı hizmet aldığını vurgulayan Köleoğlu, "Danışanlarımız bağımlılık sürecinde psikolojik destek alırken, aynı zamanda atölye çalışmalarıyla da kendilerini ifade etme ve geliştirme imkanı buluyorlar. Bugün de burada sergimizde, Çanakkale'de YEDAM'a başvuran danışanlarımızın el emeği göz nuru eserlerini sergilemekten mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.