Çal Belediyespor için statta kurban kesildi

Denizli temsilcisi Çal Belediyespor'un başarısı için bağışlanan adaklık kurban, kulüp yönetimi ve futbolcuların katılımıyla dualar eşliğinde kesildi.

Çal Belediyespor için statta kurban kesildi

Salim Tiryaki'nin Çal Belediyespor'a hediye ettiği adaklık kurban, Kulüp Başkanı Ümit Barış Kuzu, oyuncular ve teknik heyetin hazır bulunduğu törenle sahada dualarla kesildi.

Salim Tiryaki tarafından Çal Belediyespor'a verilen adaklık kurban, stadyumda gerçekleştirilen etkinlikte dualar okunarak kesime sunuldu. Kurban kesim töreninde Kulüp Başkanı Ümit Barış Kuzu ile birlikte sporcular ve teknik kadro yer aldı.

Kulüp Başkanı Ümit Barış Kuzu, bu kıymetli bağış sebebiyle Salim Tiryaki'ye şükranlarını sunarak, "Anlamlı bağışından dolayı Salim Tiryaki'ye teşekkür ediyor, kesilen kurbanın kabul olmasını ve Çal Belediyespor'umuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Ekibimizin PGL Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Deniz Ay
Editör