Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Tümosan Konyaspor'a elenerek taraftarını üzen Beşiktaş'ta, yönetim ve teknik heyete tepkiler sürüyor.

TARAFTAR PROTESTOYA HAZIRLANIYOR

Konyaspor maçının ardından teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetici Serdal Adalı aleyhine tezahüratlar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, Trabzonspor karşılaşması öncesinde yeni bir eyleme hazırlanıyor.

Ligde Trabzonspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta taraftarlar, takımın genel performansı ve mücadele eksikliğine dikkat çekmek için bir protesto kararı aldı.

"İLK 5 DAKİKA SESSİZ KALACAĞIZ"

Beşiktaş Çarşı Grubu, Trabzonspor mücadelesinin ilk 5 dakikasında tribünlerde sessiz kalacağını ve sahaya sırt döneceğini duyurdu.

"Trabzonspor karşılaşmasının başlangıç düdüğüyle birlikte, hiç alışkın olmadığımız bir tavır sergileyerek tüm tribün olarak ilk 5 dakika boyunca sahaya sırtımızı dönerek ve sessiz kalacağız.

Bu tepki; Beşiktaş’ın hedefleriyle bağdaşmayan saha içi performansa, mücadele eksikliğine ve camianın beklentilerinden uzak görüntüye karşı bir duruştur.

Beşiktaş taraftarının varlığının ve desteğinin bu kulüp için ne ifade ettiğini hatırlatmak adına, yokluğumuzun hissedilmesi için 5 dakika fazlasıyla yeterlidir."