Bayburt'ta tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu önemli miktarda kaçak ürün ele geçirildi.
Kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, kaçakçılık faaliyetlerinde kullanıldığı tespit edilen çeşitli malzemelere el konuldu. Aramalarda pompalı tüfek, bir adet tabanca, 68 adet fişek, 21 kilo 580 gram bandrolsüz kaçak nargile tütünü, 20 kilogram nargile kömürü ve 116 paket kaçak sigara bulundu.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.K, S.Ç. ve E.Ç. isimli şüpheliler hakkında kaçakçılık suçlamasıyla adli işlem başlatıldığı öğrenildi.



