Bartın'da kar yağışında yolda kalan sürücülerin imdadına köylüler yetişti

Bartın'ın yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan araç sürücülerine bölge sakinleri yardım eli uzattı.

Bartın'ın yüksek rakımlı bölgelerinde dün akşam saatlerinden beri devam eden kar yağışına hazırlıksız yakalanan otomobil sürücülerinin imdadına yöre halkı koştu.

Bartın'ın Küre Dağları Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Ulus ilçesindeki 1000-1400 metre yükseklikteki köylerde kar yağışı şiddetli şekilde sürüyor.

Bartın'ın Ulus ilçesi ile Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesi arasındaki köy yollarında kar seviyesi 10 santimetreyi geçti.

Beyaz örtüye hazırlıksız yakalanan pek çok sürücü yolda mahsur kaldı. Zor anlar yaşayan sürücülerin yardımına ise görevli ekipler ve köylüler ulaştı.

Deniz Ay
Editör