Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldiği buluşmada transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım şunları söyledi:

"İki tane santrfor alacağız ve bu iki ismin de kim olduğu belli. Kendileri ve kulüpleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Hatta ben bu doğrultuda yurt dışına gidiyorum. Menajerleriyle buluşup son konuşmaları yapacağız. İnşallah seçimden önce bu transferleri açıklayabiliriz."

Yıldırım, takım kurma vizyonuna değinerek, "Çok yıldız oyuncu getirdik ama tek başına bir şey yapmıyor, takım yapacağız. İhtiyacımız olan şey 2 tane golcü alacağız. Bu transferlerin ardından diğer bölgeleri tamamlayacağız. En fazla 5-6 transfer yapacağız." ifadelerini kullandı.

Transfer politikasını da açıklayan Yıldırım, "Ondan sonra içeriden gideceklere göre, gitmek isteyenler olur veya bizim göndermek istediklerimiz olursa, yeni oyunculara bakabiliriz. İlk hedefimiz 20 Haziran'a kadar tüm bu transferleri çözmek." diye konuştu.