Aydın'da inşaat malzemeleri deposunda çıkan yangın sürüyor

Kuşadası'ndaki bir iş yeri deposunda başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Bölgeye sevk edilen ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Aydın'da inşaat malzemeleri deposunda çıkan yangın sürüyor

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan bir ticari deponun alev alması sonucu başlayan söndürme çalışmaları devam ederken, bölgedeki durum drone ile kaydedildi.

Elde edilen bilgilere göre, Söke-Kuşadası yolu üzerindeki Yaylaköy mevkisinde yer alan inşaat ve mobilya ürünleri satışı yapılan bir işletmenin deposunda, belirlenemeyen bir sebeple yangın başladı. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Bölgeye ulaşan itfaiye personeli yangına müdahale etmeye başladı. Ekiplerin alevleri baskı altına alma gayretleri sürerken, yangın sahası drone yardımıyla havadan görüntülendi.

Depoyu etkisi altına alan alevler ve gökyüzüne yayılan yoğun dumanlar drone kamerasına yansıdı.

Diğer taraftan, yangında depoyu saran alevlerin bir bölümünün kontrol altına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Deniz Ay
Editör