AK Parti Aydın İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla bir bayramlaşma etkinliği düzenledi. Etkinlikte, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile İl Başkanı Mehmet Erdem, partililerle bir araya geldi.

Parti binasında gerçekleştirilen programda, Savaş, şehrin ihtiyaç duyduğu yatırımların takibinde birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Ayrıca, elbirliğiyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Özmen, Büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında bilgi vererek, Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletti. Sarıbaş ise ramazan süresince iftar ve sahur etkinliklerine katılan teşkilat mensuplarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ilettikleri için teşekkür etti.

Erdem, ramazan dolayısıyla teşkilatların özverili çalışmalarını dile getirirken, Çerçioğlu da katılımcılara Ramazan Bayramı'nı kutladı.