Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan 100. Yıl Cumhuriyet Anaokulu'nda minik öğrencilerin sahne aldığı şiir dinletisi yoğun ilgi gördü.
Programa katılan Erol Rüstemoğlu, Serap Yılmaz ve Okul Müdürü Bilal Güngör'ün yanı sıra veliler de minik şairleri yalnız bırakmadı. Etkinlikte, anaokulu öğrencileri müzik dinletisi sunarken, sahneye çıkan minikler birbirinden güzel şiirler okudu. Program kapsamında ayrıca okulu tanıtan bir video da izleyicilerle buluştu.
Şiir dinletisinde sahne alan öğrenciler arasında Azad Poyraz Karayiğit, Asya Dila Özkaya, Eymen Efe Karagöz, Göktuğ Özcan, Suna Duru Erkekli, Cennet Duru Kanza, Emir Efe Tüler, Zümra Yıldırım, Cihangir Öz ve Ömer Özcan yer aldı. Program, öğrencilerin tebrik edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.





