Ankara'da korku dolu anlar: Freni boşalan kamyon önüne geleni biçti

Ankara'da freni boşalan hafriyat kamyonu adeta sokağı savaş alanına çevirdi. Kontrolden çıkarak önce servis minibüsüne ardından taksiye çarptı. Kazada şans eseri can kaybı olmazken yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Ankara'da korku dolu anlar: Freni boşalan kamyon önüne geleni biçti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yokuş aşağı giden hafriyat kamyonu, freninin boşalması sonucu kontrolden çıktı. Kamyon, servis minibüsü ve taksiye çarptı.

Ortalık savaş alanına döndü

Araç daha sonra yol kenarında bulunan ATM’lere çarparak durabildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Üç kişi yaralandı

Kamyon sürücüsü ise polis ekiplerince gözaltına alındı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından kamyon ve kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Deniz Ay
Editör