Ankara, Avrupa Okçuluk Grand Prix'sinin ilk ayağına ev sahipliği yapıyor. Yarın başlayacak olan organizasyon, Türkiye'nin okçuluk alanındaki önemli etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
Muratpaşa 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde düzenlenecek olan Avrupa Okçuluk Grand Prix'sinin ilk etabı, farklı ülkelerden çok sayıda sporcuyu ağırlayacak. Etkinlik, 26 Nisan'daki kapanış töreniyle sona erecek.
Ankara'da mücadele edecek milli okçular arasında Kadınlar Klasik Yay kategorisinde Elif Berra Gökkır, Gizem Özkan, Canse Duru Tarakçı, Dünya Yenihayat, İkbal Yıldız ve Naile İrem Çevak yer alıyor.
Erkekler Klasik Yay kategorisinde ise Berkay Akkoyun, Mete Gazoz, Harun Kırmızıtaş, Ulaş Berkim Tümer, Toprak Türker ve Abdullah Yıldırmış yarışacak.
Kadınlar Makaralı Yay kategorisinde Yeşim Bostan Uçar, Hazal Burun, Defne Çakmak ve Emine Rabia Oğuz mücadele ederken, Erkekler Makaralı Yay kategorisinde Batuhan Akçaoğlu, Emircan Haney, Eren Kırca ve Yağız Sezgin yer alıyor.




