Afyonkarahisar'da emniyet güçleri tarafından düzenlenen uyuşturucu baskınında yakalanan 3 şüpheliden ikisi cezaevine gönderilirken, operasyon sırasında yasaklı
maddelerle birlikte suç geliri olduğu düşünülen yaklaşık 200 bin TL nakit para bulundu.
Afyonkarahisar’da kolluk kuvvetleri tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden ikisi tutuklanırken, baskında uyuşturucu
maddeler ile yasa dışı yollardan kazanıldığı tahmin edilen yaklaşık 200 bin TL ele geçirildi.
Elde edilen bilgilere göre, operasyon şehir merkezinde icra edildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen baskında, 800 gram uyuşturucu madde, 197 adet uyuşturucu hap, 26 gram uyuşturucu madde, 3 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 107 bin 920 TL ile bin 300 dolar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Operasyonda D.U., E.S.S. ve E.R.D. isimli şahıslar ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma’ suçu kapsamında gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, E.R.D. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.
