Adana-Pozantı Otoyolu'nda seyir halindeki bir çekicide çıkan yangın, üzerindeki iki araca sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında araçlarda hasar oluştu.

Henüz plakası ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen çekicinin motor kısmında seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldığı belirtildi. Sürücü, durumu fark edince aracı yol kenarına çekti.

Ancak alevler kısa sürede çekicinin üzerindeki otomobil ve hafif ticari araca da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 3 araçtaki yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle araçlarda hasar meydana geldi.