A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı

A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı. Detaylar ve son gelişmeler Habersunum'da.

A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Vincenzo Montella yönetiminde Türk Hava Yolları Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanda, dün oynanan Türkiye - Fransa maçının ilk 11'inde başlayan oyuncular yer almadı. Bu oyuncular salonda rejenerasyon çalışması yaptı. Sahada ise ısınmanın ardından pas, taktik ve bitiricilik çalışmaları yapıldı. Son aşamada da yarı sahada taktik oyun oynandı.

Ayak parmağındaki ağrı nedeniyle kampın başından beri idmana çıkamayan Orkun Kökçü, dün yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Öte yandan millilerin dünkü antrenmanını TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da tribünden takip etti.

A Milli Takım kafilesi, İtalya karşılaşması için bugün otobüsle Bursa'ya geçecek. Ay-yıldızlılar, maçın oynanacağı Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda saat 17.00'de son çalışmasını yapacak.

Merve Yıldız
Editör