Uşak'ın Banaz ilçesinde, Karayolu Trafik Haftası münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle Kültürpark'ta açılan stantta, geleceğin sürücü adayları olan öğrencilere trafik kontrollerinde kullanılan çeşitli araç ve gereçler uygulamalı olarak tanıtıldı.

Etkinlik kapsamında öğrencilere trafik güvenliği konusunda önemli bilgiler verilirken, trafik kontrollerinde kullanılan ekipmanlar da yakından gösterildi. Banaz Kaymakamı Cuma Emeç de öğrencilerin ilgisini çeken stantları ziyaret ederek, onlardan trafik konusundaki görüş ve düşüncelerini dinledi.

Kültürpark'taki etkinliğe Banaz Kaymakamı Cuma Emeç'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Merve Tuzcu, İlçe Emniyet Müdürü Savaş Sağtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Aytaç Hürkal ve çok sayıda öğrenci katıldı.