Tarkan, Koç Topluluğu'nun 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Ankara Millet Bahçesi'nde sahne alarak hayranlarıyla buluştu.
Millet Bahçesi'nde sıkı güvenlik önlemleri altında düzenlenen etkinlikte hayranlarının karşısına çıkan Megastar, sahneye çıkmadan önce dinleyicilerine, "Ankara, yağmura rağmen bu gece eğleneceğiz, durmak yok" şeklinde seslendi. Tarkan, yaklaşık iki saat boyunca sahnede performans sergiledi.

YAĞMURLUK ÖNLEMİ
Yağışlı havaya rağmen konser coşkusu bir an bile azalmadı. Yağmur altında gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, Tarkan’ın sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

53 yaşındaki sanatçı, yağmura rağmen sahnedeki performansını sürdürürken yağmurluk giydi.

KONSER ALANI SAATLER ÖNCESİNDEN DOLDU
Tarkan'ın sahne alacağı alan, saatler öncesinden hayranlarıyla dolup taştı. Hayranlar, büyük bir heyecan yaşadıklarını ve konser öncesinde heyecandan uyuyamadıklarını ifade ettiler.

Hatta Tarkan'ı izlemek için Abu Dabi'den geldiğini söyleyen bir hayranı, çok mutlu olduğunu ve sabırsızlıkla konserin başlamasını beklediğini belirtti. Binlerce müziksever, Megastar'ın şarkılarına konserin sonuna kadar tek bir ağızdan eşlik etti.






