DOLAR 32,3095
EURO 34,6789
ALTIN 2455,764
BIST 9814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonsporlu depremzedeye bordo-mavili forma hediye edildi

Bordo-mavili renklere gönül veren Kahramanmaraşlı depremzede Ertuğrul Karademir’e forma hediye edildi.

Trabzonsporlu depremzedeye bordo-mavili forma hediye edildi
16.02.2023 22:24
A+
A-
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bordo-mavili renklere gönül veren Kahramanmaraşlı depremzede Ertuğrul Karademir’e forma hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Kahramanmaraş’ta yaşayan ve depremde evi hasar gören Ertuğrul Karademir’in, Trabzonspor sevgisinin duygulandırdığı belirtildi.

Karademir’in deprem bölgesinde çalışmalara katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yanına giderek, Trabzonspor sevgisinden bahsettiği aktarılan açıklamada, “Ertuğrul Karademir ardından da ‘yanınızda Trabzonspor logosu bulunan bir şey varsa bana verir misiniz’ diyerek sevgisinin boyutunu gözler önüne serdi. Önce yanlarında bulunan atkıyı depremzedeye veren ekipler, daha sonra durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile paylaştılar.” denildi. Zorluoğlu’nun da Ertuğrul Karademir’e, bu akşam oynanacak Trabzonspor-Basel maçı öncesi forma hediye ettiği vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen depremzede Karademir’in ise “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta gece, gündüz demeden çalışmasına rağmen benim isteğimi de anında yerine getirdi. Yaşadığımız bu zor günlerde gerçekten çok mutlu oldum. Depremin yaraları sarıldığında, Allah nasip ederse Trabzon’da da maç izlemek, futbolcuları görmek istiyorum.” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.