DOLAR 32,5469
EURO 34,8366
ALTIN 2438,006
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okan Buruk’un gözü Lucescu’nun rekorunda!

Tam 30 maçtır taraftarı önünde kaybetmeyen Galatasaray, iç sahada üst üste 16. lig zaferini kazandı. Okan Buruk, Galatasaray tarihinde en uzun seriyi yapan yerli hoca olarak tarihe geçerken; Cim Bom, efsane sezon olan 1999-2000’deki istatistiğini tekrar ettirdi.

Okan Buruk’un gözü Lucescu’nun rekorunda!
11.02.2024 13:18
A+
A-
Sezon başından beri evinde hiçbir lig maçında fire vermeyen Galatasaray, formda rakibi Başakşehir’e de aynı tarifeyi uyguladı. Özellikle ilk yarıda inanılmaz iştahlı ve istekli olan Cim Bom, devreye girerken 2-0’ı da yakaladı.

Geçen yıldan itibaren iç sahada üst üste 16. lig zaferine ulaşan Sarı-Kırmızılılar, son 30 maçlık periyotta ise taraftarı önünde kaybetmedi. Galatasaray tarihinde bunu başaran tek yerli hoca olarak tarihe geçen ve rekoru geliştiren Okan Buruk’un hedefinde artık Lucescu var….

TEK RAKİBİ LUCESCU

Rumen teknik adam, Mayıs 2001 ile Mayıs 2002 arasında iç sahada art arda 18 lig maçını kazanmıştı. Evinde bu sezon puan kaybı yaşamayan tek takım konumundaki Cim Bom, aynı zamanda 1999-2000’deki müthiş seriyi de tekrarlıyor.

Galatasaray, efsane sezonda olduğu gibi Süper Lig’in 25. haftasını yine 66 puanla kapattı. Ateşli taraftarının desteğiyle Başakşehir engelini aşan Okan Buruk’un takımı, perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag’ı ağırlayacak. 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.