DOLAR 32,5901
EURO 34,8646
ALTIN 2502,229
BIST 9683,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Messi ve Barcelona için transfer açıklaması

Paris Saint-Germain’in yedi Ballon d’Or sahibi oyuncusu Lionel Messi’nin geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Arjantinli yıldızın babası, Barcelona iddialarına yanıt verdi.

Messi ve Barcelona için transfer açıklaması
17.02.2023 12:09
A+
A-
Lionel Messi, Barcelona’ya geri dönecek mi? Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain’in yıldızı Lionel Messi’nin takımdaki geleceği merak ediliyordu. Arjantinli yıldızın babası Messi hakkındaki iddialar hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

DÜNYA KUPASI ŞAMPİYONLUĞU

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, penaltı atışları sonrası Fransa’yı mağlup ederek şampiyon oldu Arjantin’de golleri 23’üncü ve 109’uncu dakikada Lionel Messi, 36’ncı dakika Angel Di Maria kaydederken, Fransa’nın gollerini 80, 81 ve 118’inci dakikalarda Kylian Mbappe attı. Normal süresi 2-2, uzatma dakikaları ise 3-3 biten mücadelede penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışlarında 4-2 üstünlük sağlayan Arjantin, 2022 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşayan takım oldu.

2022 Dünya Kupası’nda Messi, çıktığı maçlarda verdiği katkılarla tüm futbolseverlerin sevgisini kazandı. Messi, 2022 Dünya Kupası’nda 6 maça çıktı ve söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Bunun yanında takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

CAMPOS: SÖZLEŞME İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ

PSG Sportif Direktörü Luis Campos, Telefoot’a şunları söyledi: “Şu anda Lionel Messi ile sözleşmesini uzatmak için görüşüyoruz. Onu bu projede tutmak istiyorum, bunu saklayamam. Şu anda bu hedefte konuşuyoruz ve onu yanımızda tutmaya devam edeceğiz.”

Lionel Messi, Paris Saint-Germain’e 2021’in yazında serbest bir oyuncu olarak imza atmıştı. Arjantinli yıldız, yeni takımında çıktığı toplam 57 maçta 26 gol ve 28 asist kaydetti.

BARCELONA İDDİLARI

PSG ile sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi’nin, dünya futboluna damgasını vurduğu Barcelona’ya geri dönebileceği de iddialar arasında yer alıyordu. Arjantinli yıldızın babası iddialara yanıt verdi.

BARCELONA’YA KAPILARI KAPADI

İspanyol basınından Sport’ta yer alan habere göre Lionel Messi’nin babası Jorge Messi, havaalanında oğlunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Messi’nin Barcelona’ya olası dönüşüne yönelik soruya Jorge Messi, “Leo’nun bir daha Barcelona için oynayacağını düşünmüyorum. Laporta ile görüşmedik ve şu an için herhangi bir teklif yok.” sözleriyle cevap verirken Katalan ekibine kapıları kapattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.