DOLAR 32,2178
EURO 35,0537
ALTIN 2253,67
BIST 8807,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Manisa FK’ya Hatayspor ve Adanaspor’dan takviye

Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor’dan sol bek Kaan Kanak ve 1’inci Lig’de yer alan Adanaspor’dan orta saha Burak Çoban’la anlaştı.

Manisa FK’ya Hatayspor ve Adanaspor’dan takviye
17.02.2023 17:36
A+
A-
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık deprem felaketlerinin ardından liglerinden çekilen Hatayspor ve Adanaspor’un oyuncuları başka kulüplere gitmeye devam ediyor.

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor’dan sol bek Kaan Kanak ve 1’inci Lig’de yer alan Adanaspor’dan orta saha Burak Çoban’la anlaşma sağladı.

İki oyuncunun da sezon sonuna kadar siyah-beyazlı formayı giyeceği bildirildi.

Ankaragücü’nde profesyonelliğe imza atan Kaan, bu sezon Süper Lig’de 17 maçta Hataypor forması terletip bir kez fileleri sarstı. Almanya’nın Stuttgart ekibinde futbola başlayan gurbetçi Burak ise Memmingen, Illertissen ve Ulm 1846’da görev yaptıktan sonra Türkiye’ye geldi. İlk olarak Turgutluspor’da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, Afyonspor ve Adanaspor’da oynadı. Burak bu sene ise Adanaspor’la 22 lig maçına çıktı ve 4 kez gol sevinci yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.