DOLAR 32,5862
EURO 34,8393
ALTIN 2507,123
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kuşadası’nın iki ezeli rakibinden depremzedeler için dostluk maçı

Aydın’ın ezeli rakipleri Kuşadasıspor ile Sökespor, depremzedelere destek olmak için 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Kuşadası Özer Türk stadında dostluk maçında kozlarını paylaşacak.

Kuşadası’nın iki ezeli rakibinden depremzedeler için dostluk maçı
16.02.2023 18:27
A+
A-
Aydın’ın ezeli rakipleri Kuşadasıspor ile Sökespor, depremzedelere destek olmak için 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Kuşadası Özer Türk stadında dostluk maçına çıkacak. TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Play-Off yarışı veren ve Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta profesyonel kategoriye çıkmaya çalışan Eşin Group Sökespor, deprem bölgesine mali katkı sunmak için karşılaşacak. Maçın bilet fiyatının 50 TL olduğu açıklanırken, bu maçtan elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.

Kuşadasıspor Taraftarlar Derneği’nin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımda, “Milletimizin ve ülkemizin yaralarını hep birlikte saracağız. Tek yürek olacağız ve pazar günü saat 14.00’te stadyumda olacağız. Acımızı, yasımızı ve deprem şehitlerimizi hep birlikte anacağız. Ebedi dostumuz ezeli rakibimiz Sökespor taraftarları ile hep birlikte kapalı tribünde olacağız. O gün renklerimizin hiçbir önemi olmayacak hepimiz siyah olacağız. Hiçbir tezahürat yapmayacağız ve hep birlikte acımızı yaşayacağız. Maçta elde edilen tüm bilet gelirleri depremzede ailelerimiz için harcanacaktır. Siyah giyinmeye özen gösterilmesi rica olunur” denildi.

Sökespor taraftar grubu Korsanlar sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ise “Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Kuşadasıspor ile depremzedeler yararına maça çıkacağız. Pazar günü Kuşadası halkıyla iç içe izleyeceğimiz maçta katılımı yüksek tutup stadı tıklım tıklım dolduralım. Böyle bir organizasyonda Söke ve Kuşadası halkı kendine yakışanı yapacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.