DOLAR 32,3565
EURO 34,4292
ALTIN 2437,833
BIST 9814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kasımpaşa Kulübü’nden hakem tepkisi!

Kasımpaşa Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapılan karşılaşmadaki hakem kararlarına yönelik bir açıklama yaptı.

Kasımpaşa Kulübü’nden hakem tepkisi!
06.02.2023 01:36
A+
A-
Kasımpaşa Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapılan karşılaşmadaki hakem kararlarına yönelik açıklamada bulundu.

Lacivert-beyazlı kulübün sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, “Sistematik olarak yapılan hakem hatalarından sadece Kasımpaşa Kulübü değil, tüm kulüpler şikayet eder hale gelmiştir. Süper Lig hakemlik müessesine karşı güven duygusu kalmamıştır. Adaletsiz yönetimden her takım neredeyse her maç sonrasında şikayet etmektedir. Hiçbir takımın kayrılmadan-kollanmadan cezalandırılmadan adil ve eşit şartlar altında geçmesini dilediğimiz bir sezondan yanayız.” ifadeleri kullanıldı.

“Bir süredir takımımıza karşı yapılan hatalar ve takınılan tutum son olarak Hatayspor maçında da kendini göstermiştir.” denilen açıklamada, ayrıca şu görüşlere yer verildi:

“Hatayspor müsabakasında, Fode Koita’ya yapılan, taraflı tarafsız tüm spor kamuoyu tarafından net bir penaltı olduğu görülen pozisyona dahi gerek hakemin, gerekse VAR hakemlerinin müdahale etmemesi kötü niyetlerinin en net göstergelerinden bir tanesi olmuştur. Bir ikincisi ise 90+7’de yediğimiz gol öncesinde olmayan bir faulün üretilmesi artık bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu durumu çözecek tek yetkili kurum Türkiye Futbol Federasyonudur. Çözüm için ne yapılacaksa daha fazla vakit kaybetmeden harekete geçilmelidir. Bu çarpık düzenin değişmesi için hiç zaman kaybedilmemelidir. Zira tüm kulüplerin güven ve adalet duygularının bu denli zedelenmesi, Türk futbolunu karanlık bir yola itmeye devam edecektir. Türkiye Futbol Federasyonunun bu gidişata ‘DUR’ dememesi halinde farklı aksiyonları gündeme alacağımızın bilinmesini isteriz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.